Elérhetőségek
POLGÁRMESTERI HIVATAL
Cím:  2131 Göd, Pesti út 81.
Tel.:  (06-27) 530-064
Fax:  (06-27) 345-279
E-mail:  varoshaza@god.hu
Zöldszám: 06-80/890-089

Ügyfélfogadás
H:  13:00-18:00
Sze:  8:00-12:00, 13:00-16:00
P:  8:00-12:00

Dunakeszi Járási Hivatal Okmányirodai Osztály
Cím:  2131 Göd, Pesti út 60/a.
Tel.:  1818
E-mail:  
dunakeszi.okmanyiroda@pest.gov.hu 

Ügyfélfogadás
H:  8:00-16:00
K:  8:00-16:00
Sze:  8:00-18:00
Cs:  8:00-16:00
P:  8.00-12.00

 

Linkek    
      József Attila Művelődési Ház, 2131 Göd Pesti út 72., E-mail: info@godimuvhaz.hu 

      


    

Hírek


   Fontos gödi telefonszámok gyűjteménye

Keresés:   
Hír
2019.03.01 08:19
Képviselői beszámoló - Simon Tamás
Nyomtatható verzió Szerző:

Tisztelt Lakótársak!

Ezúton számolok be Önöknek a körzetünkben végzett munkámról és a körzetünket érintő fejlesztésekről.2018-ban a körzetünkben az alábbi fejlesztéseket sikerült megvalósítani. Néhány projekt még nem került lezárásra, a megkezdett munkákat az idén is folytatjuk.
• Megépült a Lázár Vilmos utca, beleértve a csapadékvíz elvezető- és szikkasztó rendszert, valamint a Petőfi tér déli oldalán új térburkolatos járdákat is. 
• Szülők és nagyszülők kérése nyomán, mintegy 70 méter hosszú 4 kapus kerítés épült a Petőfi téri játszótér körül a kisgyermekek védelme érdekében. Idén tavasszal ugyanitt a tavaly megvásárolt új játszótéri eszközök telepítésére kerül sor, továbbá tervezem egy kisgyermek játszóház telepítését is.
• Elkészültek a Pöltenberg- és a Kiss János utcák építési engedélyezési tervei, amelyek közül az előbbi megvalósítására 2019-ben, az utóbbiéra pedig 2020-ban nyílhat lehetőség a pénzügyi lehetőségek alapján. Ezen túl kezdeményezem a Béke út vasútállomás-Pesti út közötti szakasza felújítási tervének elkészítését és további mellékutcák építési terveit a költségvetés függvényében.
• A Nemeskéri-Kiss Miklós úton, a Koszorú térnél az idén új gyalogátkelő épült járdacsatlakozással, melynek végleges felfestése idén tavasszal történik meg.
• Kértem a Béke út keleti szakaszának északi oldalán a térburkolatú járda kiépítésének folytatását.  A költségvetés szűkössége miatt, e szakasz déli oldalán és a Rákóczi Ferenc úton is az önkormányzat által támogatott lakossági kivitelezésben épülhetnek újabb járdák az eddig földes- vagy tönkrement szakaszokon.
• Megoldandó feladat a Beck Ö. Fülöp tér méltó állapotba hozása, virágosítása, szemetesinek cseréje. Az italozók távoltartása végett az ottani padok eltávolítására lehet szükség.
• Alsógöd állomásnál újra festettük a régi kerékpártárolót, melynek tető cseréjére az idén szeretnék sort keríteni. A MÁV területén az általuk elbontott, régi trafik bódé helyére parkosítást és egy további kerékpártároló felállítását javasoltam. Ez a MÁV-fejlesztései keretében valósulhat meg.
• Az alsógödi állomásnál burkolt P+R parkoló kiépítésére beadott pályázatunk nem kapott támogatást, ezért további parkolók létesítését kértem az állomástól északi irányban, a fák némi ritkításával oly módon, hogy a megóvott fák továbbra is árnyékot adjanak a parkoló járműveknek. Ezzel együtt folytatni szeretném a kertészeti jellegű faápolási munkákat az állomások környékén.
• A MÁV elkészítette a gödi állomásokra vonatkozó felújítási koncepcióját, melyben kéréseinket részben figyelembe vették. Az alsógödi fejlesztési elképzelések része az állomás épület felújítása, valamint a következő években P+R parkolók és új kerékpártárolók építése, továbbá egy a peron déli végén létesítendő, fényjelzővel ellátott gyalogos/kerékpáros átjáró is. 
Göd állomás későbbi fejlesztési programban újulhat meg szintén P+R parkolókkal.
• Megegyezést sürgetek a MÁV-val az állomások körüli növényzet ápolásának és kaszálásának szerződéses átvételére is.
• A Magyar Kormány megkezdte az Alsógöd és Dunakeszi közötti M2 – régi 2-es út közötti átkötő út építését, ami reményeink szerint az M2 bővítésével együtt ez év végéig elkészül.

Örömmel veszem jelzéseiket, javaslataikat bármely fenti és további tennivalóval kapcsolatban.
Kérem értesítsenek, ha tudnak nélkülöző, vagy magára maradt, segítségre szoruló lakótársunkról!
Simon Tamás
a 2-es számú választókerület képviselője
Telefon: 06 20 3107763
email:
simontamas@god.huLátogatottság: 324
Copyright © 2010
Göd város Önkormányzata
Impresszum|Adatvédelem|Médiaajánlat Powered by Webgyár
Design by Cat-R-Sys Design Studio