1. Home
  2. /
  3. Közérdekű
  4. /
  5. Ingyenes muskátliosztás lesz Gödön

Önkormányzatunk évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a város virágosítására. Idén a közparkok virágdísze mellett a település számos pontján helyeztünk el mobil virágtartókat, melyekből körülbelül 900 darab futómuskátlit a tél közeledtével kiosztunk.

A muskátlikat az önkormányzat felajánlja átteleltetésre, tavaszi kiültetésre gödi lakosok számára. A virágok kiosztása október 21-én 15-17 óra, október 22-én 14-16 óra között lesz a Gödi Településellátó Szervezet Rómaiak útján található telephelyén (Tűzoltószertár mellett). A virágok előzetes jelentkezést követően térítésmentesen vehetők át.

Részletek:
• Kérjük, hogy muskátli iránti igényét legkésőbb 2024. október 17-ig jelezze a fokertesz@god.hu e-mail címen, vagy a 0627 530 064 telefonszámon. Az igénylés során kérjük adja meg nevét, lakcímét, telefonos elérhetőségét és az igényelt muskátlik darabszámát.
• Kérjük, hogy a virágok szállítására alkalmas cserepet, zacskót vagy egyéb edényt feltétlenül hozzon magával!
• A virágosztási akció a készlet erejéig tart. Az Önkormányzat fenntartja a jogot arra, hogy nagyszámú jelentkező esetén az igényelhető darabszámot limitálja annak érdekében, hogy minél több lakos számára tudjon muskátlit biztosítani.

Adatkezelési tájékoztató a fokertesz@god.hu e-mail címen, valamint a 06 27 530 064 telefonszámon történő muskátli igényléshez