A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központjának a kéményseprőipari tevékenységet ellátó szervezete a következőkről tájékoztatta Göd Város Önkormányzatát.

A kéményseprőipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvényben, valamint a kéményseprőipari tevékenység ellátásának szakmai szabályairól szóló 21/2016. (VI. 9.) BM rendeletben (a továbbiakban: BM rendelet) meghatározott közfeladat elvégzése érdekében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ – mint kéményseprőipari szerv – a 2022. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit megyei bontásban elkészítette.

Hivatkozással a BM rendelet 4. § (1) bekezdésében foglaltakra, a lakosság tájékoztatása érdekében kérik, hogy a Pest megyei társasházi sormunkaterv alapján az önkormányzat tegye közzé a társasházi kéményseprőipari sormunka tervezett idejét Göd városában.

A Pest megyei munkaterv szerint Gödön a kéményseprőipari sormunkát 2022. április 4-e és június 30-a között fogják elvégezni. Ezzel kapcsolatban minden további részletes információ a BM OKF honlapján elérhető.

Göd Város Önkormányzata