1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Augusztus 1-től további forgalomkorlátozás...

2023. augusztus 1-e, keddtől további korlátozásokat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei a gödi Duna út 2-es főút (Pesti út) és a vasúti átjáró között zajló felújítási munkálatok kapcsán. A Duna úton jelenleg is érvényben lévő útzárat (Duna út Pesti út és Honvéd sor közötti szakasza) a jelzett időponttól egészen a vasúti átkelőig terjedően hosszabbítják meg, továbbá a vasúti átjárót lezárják, így módosul a térség forgalmi rendje.

A lezárás időszakában, amely várhatóan egy hónapot vesz igénybe, a közlekedők a Göd, Duna úti vasúti átjáró helyett a Göd, Mikszáth Kámán utcai, a Béke utcai és a sződligeti szintbeli átjárót, továbbá az 2113 jelű Dunakeszi-Fót összekötő út különszintű vasúti keresztezést és a 2 méter magasság alatti járművek az Alagút utcai aluljárót használhatják. A Honvéd sor és a Kolozsvári utca terelőútként történő kijelölése megszűnik, a térségben korábban bevezetett 3.5 tonnás súlykorlátozás továbbra is érvényben marad.

A forgalom elől elzárt útszakasz meghosszabbításával összefüggésben a Szent Imre herceg utca, a Mária utca, Szeder utca, Rózsa utca, Madách utca és Rákóczi utca mellett mostantól a Honvéd sor és a Bolla Árpád fasor is zsákutca lesz a Duna út irányába. A lezárás ideje alatt a Duna utcát érintő VOLÁN járatok várhatóan az iskolai szünet végéig szünetelnek. A Duna utcai vasúti átjárót is érintő helyi járatok megváltozott menetrendjéről a Gödi Önkormányzat honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők. Az érintett szakaszon az ott lakók számára az ingatlanokhoz gépjárművel történő ki és behajtás a munkaidő elején és végén továbbra is biztosítva lesz.

Kérjük az érintett lakosságot, autósokat, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal közlekedjenek és az építési munkák idején hosszabb menetidővel számoljanak.

A korlátozás ideje alatt előforduló kényelmetlenségek miatt a közlekedők türelmét és megértését kérjük.

További Információ: Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály 1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13. E-mail: kommunikacio@kozut.hu

A cikk itt elérhető: http://www.pestmegye.hu/hirek-altalanos/4655-tovabbi-forgalomkorlatozas-lesz-augusztus-1-tol-godi-duna-uton