1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Burkolatfelújítás, csapadékcsatorna építés és...

Újabb szakaszhoz érkeztek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában a gödi Duna út 2-es főút (Pesti út) és a vasúti átjáró közötti 538 méteres szakaszán zajló felújítási munkálatok. Június 12-e, hétfőtől a már érvényben lévő útzárat (Duna út Pesti út és Mária utca közötti szakasza) a Madách utcáig terjedően hosszabbítják meg a szakemberek. A térségben a terelőutak vonatkozásában a korábban bevezetett forgalmi rend marad érvényben.

A munkálatok május 22-én az Ilka-patak híd elbontásával indultak a Duna út Pesti út és a Mária utca közötti szakaszának együttes lezárásával. Június 12-től a forgalom elől elzárt útszakasz meghosszabbításával a Szent Imre herceg utca, a Mária utca és a Szeder utca mellett mostantól a Rózsa utca is zsákutca lesz a Duna út irányába. Az érintett szakaszon az ott lakók számára az ingatlanokhoz gépjárművel történő ki és behajtás a munkaidő elején és végén továbbra is biztosítva lesz.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri az autósokat, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. Az építési munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs,
közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kérik a felújítási munkák idejére, a beavatkozásokat az ő érdekükben végzik el.