1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Duna út – lakossági...

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a DMRV Zrt. kivitelezésében hamarosan megkezdődik a Duna úton (vasút és Szent Imre herceg utca közötti szakasz) az elöregedett vízvezeték- és a bekötések cseréje.

A felújítás során a Duna út nem kerül lezárásra, azonban az építési szakaszon félpályás útszűkülettel kell számolni. A napi munkavégzés befejezésével Kivitelező a munkaárkot visszatemeti, hogy a közlekedés minél kisebb akadályoztatással járjon.
Kérjük a 30 km/h sebességkorlátozást és a kihelyezett táblákat fokozottan vegyék figyelembe. A gyalogosforgalom az építéssel nem érintett oldalra lesz terelve.

A keresztező utcák csatlakozása rövid ideig le lesz zárva és az ingatlanokat a környező utcákból zsákutcaként lehet megközelíteni. Kérjük itt is figyeljék a kihelyezett táblákat!
Az út túloldalán lévő bekötések cseréje út alatti átfúrással lesz megvalósítva, kérjük az ingatlanokra történő bejutást tegyék lehetővé.

Az érintett lakosság értesítését DMRV Zrt. kivitelezője fogja elvégezni, a forgalomkorlátozások rendben történő lebonyolítását a Magyar Közút NZrt. szakfelügyelete fogja ellenőrizni.
További információ a https://www.dmrvzrt.hu/hu/god_duna_ut_rekonstrukcio honlapon található.