1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Értesítés – Göd-Nevelek szennyvízelvezetése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. megbízása alapján a PENTA Általános Építőipari Kft. kivitelezésében kerül sor a „Göd-Nevelek szennyvízelvezetése” tárgyú projekt megvalósítására.

2023. április 20-22. között a Füzike utca zsákutca szakaszán csatornaépítési munkákat végzünk az építés alatti szakasz teljes útzárása mellett.

A kivitelezési munkák zökkenőmentes végzése érdekében kérjük, hogy a munkavégzéssel érintett közterületen kívül parkolják le, vagy az ingatlanukon belül helyezzék el a járműveket, elkerülve ezáltal a munkagépek és tehergépkocsik folyamatos mozgásának akadályoztatását. A kapubehajtók az építés ideje alatt csak azon napokon nem közelíthető meg, amíg az épp ott épülő gerinccsatorna elhalad, ez várhatóan 2 munkanap ingatlanonként.

A gyalogosforgalom lehetőségét a kivitelezéssel érintett szakaszokon igyekszünk maradéktalanul biztosítani, valamint rendkívüli esetben az ingatlanra gépjárművel történő be- és kihajtást!
Az ideiglenes forgalomtechnikai közúti jelzőtáblákat kérjük figyelembe venni!

A munkavégzést akadályozó járművek esetleges sérüléseikért felelősséget vállalni nem tudunk. Az építési munkák miatti kellemetlenségekért előre is szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!
Segítő közreműködésüket köszönjük!