1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Értesítés – Göd-Nevelek szennyvízelvezetése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. megbízása alapján a PENTA Általános Építőipari Kft. kivitelezésében kerül sor a „Göd-Nevelek szennyvízelvezetése” tárgyú projekt megvalósítására.

2022. október 19-től a 8. öblözetben a Pacsirta utca 132. és a Pacsirta utca 161. közötti szakaszán épül a gerinccsatorna.
Várható befejezés ezen útszakaszokon: 2022. október 29.

2022. október 20-tól a 8. öblözetben a Füzike utca 112. és a Füzike utca 136. közötti szakaszán épül a gerinccsatorna.
Várható befejezés ezen útszakaszokon: 2022. október 27.

2022. október 20-27. között a Füzike utcában végzendő csatornaépítési munkák miatt az Önök ingatlanai a Füzike utca – Fenyősármány utca – Pacsirta utca – Nádirigó utca vagy a Pacsirta utca – Nádirigó utca útvonalon keresztül közelíthető meg.

A munkavégzéssel érintett területen megközelítőleg 50 méterenként, ütemezetten valósul meg a szennyvízelvezető hálózat kiépítése, az építés alatti szakasz teljes útlezárása mellett. Az érintett szakasz az Őszapó utca felől is és a Pacsirta (Nádirigó) utca felől is zsákutcaként működik az építési munkák ideje alatt.

A kivitelezési munkák zökkenőmentes végzése érdekében kérjük, hogy a munkavégzéssel érintett közterületen kívül parkolják le, vagy az ingatlanukon belül helyezzék el a járműveket, elkerülve ezáltal a munkagépek és tehergépkocsik folyamatos mozgásának akadályoztatását. A kapubehajtók az építés ideje alatt csak azon napokon nem közelíthető meg, amíg az épp ott épülő gerinccsatorna elhalad, ez várhatóan 2 munkanap ingatlanonként.

A gyalogosforgalom lehetőségét a kivitelezéssel érintett szakaszokon igyekszünk maradéktalanul biztosítani, valamint rendkívüli esetben az ingatlanra gépjárművel történő be- és kihajtást!
Az ideiglenes forgalomtechnikai közúti jelzőtáblákat kérjük figyelembe venni!

A munkavégzést akadályozó járművek esetleges sérüléseikért felelősséget vállalni nem tudunk. Az építési munkák miatti kellemetlenségekért előre is szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!
Segítő közreműködésüket köszönjük!