1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Értesítés útépítésről – 2022.02.21-05.23.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy megkezdődik a Sződi utca (Kálmán u. – Vasút u. közötti szakaszának) építése.

Várható munkakezdés:        2022.02.21.

Várható befejezés:               2022.05.23. (időjárási viszonyok befolyásolhatják)

A munkavégzés munkanapokon 7-17 óra között történik, azonban esetenként előfordulhat, hogy szombati napokon is történik munkavégzés. A szemét elszállítása a hulladéktároló edények keresztező utcákhoz történő kihelyezésével oldható meg.

A jelenlegi tervezett előrehaladás alapján, 2022.02.22. (kedd) 8:00 órától a Kálmán utca felől lesz zsákutca a Sződi utca. A kivitelezés befejezése 2022.05.23. (hétfő), ezen időszak alatt lesz olyan, hogy a teljes utca lezárása szükségessé válik és nem tudnak behajtani sem az utcába, sem az ingatlanokra.

Megkérjük a Tisztelt Érintetteket, hogy a munkálatok alatt a Sződi utcában ne parkoljanak, valamint a munkagépek bekanyarodását segítsék azzal, hogy a kereszteződésektől 10 m-t hagyjanak szabadon. Az építőanyagok beszállítása a Vasút utcán és a Kálmán utcán keresztül is várható. A gyalogosforgalom a kerítések melletti járdán és füves részen lesz kijelölve.

Kivitelezési munkák rövid bemutatása: a kétoldali útszegélyek között kicserélésre kerül a teljes pályaszerkezet és új 2 rétegű aszfaltburkolat készül.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a növényzet megmetszése szükséges a kivitelezés megkezdése előtt, valamint a későbbiekben is biztosítani kell az úttest és a padka felett az úgynevezett űrszelvényt, így 4,5 m magasságban a fák metszése szükséges.

Az építési munkák miatti estleges kellemetlenségért előre is szíves elnézésüket kérjük.