A „Göd, M2 autóút 26+692 km szelvényben új félcsomópont megvalósítása” projekt a beruházó NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából az ÁR-LA Magyarország Kft. kivitelezésében valósul meg.

A projekt ismertetése, főbb mennyiségek:
1 új Budapest irányú kapcsolatokat biztosító külön szintű félcsomópont előkészítése és megvalósítása az M2 autóút felett meglévő műtárgy felhasználásával,
2 új körforgalmi csomópont.

Göd Város közigazgatási területén jelentős iparterületi fejlesztés valósul meg a közeljövőben, mely a közúti közlekedési igények átalakulását fogja eredményezni a térségben, így újabb csomóponti fejlesztés megvalósítása vált szükségessé.

Az új félcsomópont a Budapest irányából történő lehajtást és a Budapest irányába történő felhajtást biztosítja.

A tervezett külön szintű félcsomópont az M2 autóúton a meglévő Dunakeszi északi csomópont és a meglévő Göd-Újtelep forgalmi csomópont között kerül kialakításra.

A lakosságot közvetlenül nem érinti a beruházás, mivel az lakott területen kívül valósul meg, a meglévő forgalom minimális akadályozásával, a befejezés várható időpontja 2022 októbere.

Az építőanyagok szállítása az M0-s autóúton és M2-es gyorsforgalmi úton történik majd.

Türelmüket ezúton is köszönjük!

A projekttel kapcsolatos esetleges kérdéseiket, javaslataikat kérjük, ezen tájékoztató megjelenésétől számított 15 napon belül küldjék meg az alábbi elérhetőségek valamelyikére:

Sipos Sándor építésvezető: sipos.sandor@ar-la.hu
Hadar Diána projekt asszisztens: hadar.diana@ar-la.hu

A kérdések és az azokra adott válaszok összesítve kerülnek közzétételre Göd Város honlapján www.god.hu a tájékoztató közzétételétől számított 30 napon belül.

A 2021 szeptemberében induló munkavégzéssel kapcsolatos esetleges észrevételeiket, panaszaikat a kivitelezést végző ÁR-LA Magyarország Kft. által üzemeltetett panaszirodán kérjük bejelenteni:

Panasziroda címe: Munkaterületen található irodakonténer M2 26+692 km sz, e-mail cím: panaszgodm2@ar-la.hu

Kapcsolat: ÁR-LA Magyarország Kft.
Székhely:
1164 Budapest, Szabadföld u.79.
www.ar-la.hu