1. Főoldal
  2. /
  3. Nevelek szennyvízelvezetése
  4. /
  5. Göd-Nevelek szennyvízcsatornázása / 9....

Tisztelt Lakók, autó- és ingatlantulajdonosok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. megbízása alapján a PENTA Általános Építőipari Kft. kivitelezésében kerül sor a „Göd-Nevelek szennyvízelvezetése” tárgyú projekt megvalósítására. 2022. szeptember 27-től a 9. öblözetben az Őszapó utca 128. és az Őszapó utca 159. közötti szakaszán épül a gerinccsatorna. Várható befejezés ezen útszakaszokon: 2022. október 23. Első ütemben az Őszapó utca 125. – 159. közötti gerinccsatorna ág épül ki, várhatóan október 12-ig, majd az Őszapó utca 125. – 128. közötti ág.

A munkavégzéssel érintett területen megközelítőleg 50 méterenként, ütemezetten valósul meg a szennyvízelvezető hálózat kiépítése, az építés alatti szakasz teljes útlezárása mellett. Az érintett szakasz a Csíz utca felől (Fenyősármány utca) is és a Pacsirta utca felől (zajvédő fal menti út) is zsákutcaként működik az építési munkák ideje alatt.

A kivitelezési munkák zökkenőmentes végzése érdekében kérjük, hogy a munkavégzéssel érintett közterületen kívül parkolják le, vagy az ingatlanukon belül helyezzék el a járműveket, elkerülve ezáltal a munkagépek és tehergépkocsik folyamatos mozgásának akadályoztatását. A kapubehajtók az építés ideje alatt csak azon napokon nem közelíthető meg, amíg az épp ott épülő gerinccsatorna elhalad, ez várhatóan 2 munkanap ingatlanonként.

A gyalogosforgalom lehetőségét a kivitelezéssel érintett szakaszokon igyekszünk maradéktalanul biztosítani, valamint rendkívüli esetben az ingatlanra gépjárművel történő be- és kihajtást!

Az ideiglenes forgalomtechnikai közúti jelzőtáblákat kérjük figyelembe venni!

A munkavégzést akadályozó járművek esetleges sérüléseikért felelősséget vállalni nem tudunk.

Az építési munkák miatti kellemetlenségekért előre is szíves elnézésüket és türelmüket kérjük! Segítő közreműködésüket köszönjük!