1. Főoldal
  2. /
  3. Nevelek szennyvízelvezetése
  4. /
  5. Göd – Nevelek szennyvízelvezetése...

Tisztelt Lakók, autó- és ingatlantulajdonosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. megbízása alapján a PENTA Általános Építőipari Kft. kivitelezésében kerül sor a „Göd-Nevelek szennyvízelvezetése” tárgyú projekt megvalósítására.

Az 1. öblözetben 2022. június 16-tól megkezdődnek a kivitelezési munkák. Első ütemben a Viola utca-Füzike utca (Vadgerle utca és Viola utca közöttj-Vadgerle utca-őszapó utca (Vadgerle utca – Őszapó u. 85. között) nyomvonalon épül a gerinccsatorna.

Várható befejezés ezen útszakaszokon: 2022. július 15.

A munkavégzéssel érintett területen megközelítőleg 50 méterenként, ütemezetten valósul meg a szennyvízelvezető hálózat kiépítése, az építés alatti szakasz teljes útlezárása mellett.

A kivitelezési munkák zökkenőmentes végzése érdekében kérjük, hogy a munkavégzéssel érintett közterületen kívül parkolják le, vagy az ingatlanukon belül helyezzék el a járműveket, elkerülve ezáltal a munkagépek és tehergépkocsik folyamatos mozgásának akadályoztatását. A kapubehajtók az építés ideje alatt csak azon napokon nem közelíthető meg, amíg az épp ott épülő gerinccsatorna elhalad, ez várhatóan 2 munkanap.

A gyalogosforgalom lehetőségét a kivitelezéssel érintett szakaszokon igyekszünk maradéktalanul biztosítani, valamint rendkívüli esetben az ingatlanra gépjárművel történő be- és kihajtást!

Az ideiglenes forgalomtechnikai közúti jelzőtáblákat kérjük figyelembe venni! A munkavégzést akadályozó járművek esetleges sérüléseikért felelősséget vállalni nem tudunk.

Az építési munkák miatti kellemetlenségekért előre is szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!
Segítő közreműködésüket köszönjük!

IV. építési ütemterv