1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Göd – Nevelek szennyvízelvezetése...

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. megbízása alapján a PENTA Általános Építőipari Kft. kivitelezésében kerül sor a „Göd-Nevelek szennyvízelvezetése” tárgyú projekt megvalósítására.

2022. július 7-től a 3. öblözetben az Őszapó utca, Őszapó utca 25. – Csíz utca közötti valamint a Csíz utca és Vadgerle utca közötti szakaszán épül a gerinccsatorna.
Várható befejezés ezen útszakaszokon: 2022. július 30.

A munkavégzéssel érintett területen megközelítőleg 50 méterenként, ütemezetten valósul meg a szennyvízelvezető hálózat kiépítése, az építés alatti szakasz teljes útlezárása mellett. A Pacsirta utca és Csíz utca ez idő alatt teljes hosszában járható.

A fentiekkel párhuzamosan a Füzike utcának a Csíz utca – Fenyősármány utca közötti szakaszán 2022.07.11-től 07.31-ig várható munkavégzés.

2022.07.18-24. között a Csíz utcától M2 irányába eső területek a Pacsirta illetve az Őszapó után keresztül közelíthetőek meg terelés nélkül. A Füzike utca szakaszosan lezárásra kerül, de ott a keresztutcákon át ki tudnak jutni a településrészből.

A kivitelezési munkák zökkenőmentes végzése érdekében kérjük, hogy a munkavégzéssel érintett közterületen kívül parkolják le, vagy az ingatlanukon belül helyezzék el a járműveket, elkerülve ezáltal a munkagépek és tehergépkocsik folyamatos mozgásának akadályoztatását. A kapubehajtók az építés ideje alatt csak azon napokon nem közelíthető meg, amíg az épp ott épülő gerinccsatorna elhalad, ez várhatóan 2 munkanap.
A gyalogosforgalom lehetőségét a kivitelezéssel érintett szakaszokon igyekszünk maradéktalanul biztosítani, valamint rendkívüli esetben az ingatlanra gépjárművel történő be- és kihajtást!
Az ideiglenes forgalomtechnikai közúti jelzőtáblákat kérjük figyelembe venni!
A munkavégzést akadályozó járművek esetleges sérüléseikért felelősséget vállalni nem tudunk.

Az építési munkák miatti kellemetlenségekért előre is szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!
Segítő közreműködésüket köszönjük!

Frissített térkép a beköthető ingatlanokról