1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Göd – Nevelek szennyvízelvezetése...

I/1. ütemben a Füzike utca, Csíz utca és Füzike utca 40. közötti szakaszán kezdődnek a munkák, 2022. május 02-től várhatóan 2022. május 16. között. Az előrehaladást a még fel nem tárt közműhelyzet és az időjárás befolyásolhatja.
A szakasz építése során a Füzike utcába a Csíz utca felől behajtani nem tudnak, valamint a Fülemüle utca felől zsákutcává válik. A Pacsirta utca felől a Fülemüle utcán a Füzike utcába behajtani tudnak, viszont a Füzike utcát a Csíz utca felé elhagyni nem tudják a munkaárok miatt.

I/2. ütemben a Füzike utca, Füzike utca 40. és Fülemüle utca közötti szakaszán zajlanak a munkák, 2022. május 17-től várhatóan 2022. június 06. között. Az előrehaladást a még fel nem tárt közműhelyzet és az időjárás befolyásolhatja.
A szakasz építése során a Füzike utcába a Csíz utca felől behajtani tudnak, de zsákutcává alakul, valamint a Fülemüle utca felől továbbra is zsákutcaként üzemel. A Pacsirta utca felől a Fülemüle utcán a Füzike utcába még be tudnak hajtani, de továbbra sem tudnak keresztülhajtani a Csíz utca felé.

II/1. ütemben a Vörösbegy utca, Füzike utca és Csíz utca közötti szakaszán kezdődnek a munkák, 2022. május 03-től várhatóan 2022. június 10. között. Az előrehaladást a még fel nem tárt közműhelyzet és az időjárás befolyásolhatja.

A szakasz építése során a Vörösbegy utcába a Csíz utca felől be tudnak hajtani, de az zsákutcaként üzemel, valamint a Fülemüle utca felől is zsákutca alakul ki.

Kérjük az arra közlekedőket, hogy az ideiglenes forgalomtechnikai táblákat figyeljék (zsákutca, behajtani tilos, egyéb korlátozó táblák) és vegyék figyelembe a közlekedésük során!

Minden hétvégén aktualizáljuk a forgalmi rendet, amennyiben nem változik, azt jelezzük, amennyiben változás várható, úgy azt.

A kukák rendszeres ürítéséhez szükséges hulladékgyűjtők munkaterületen kívüli kihelyezésében kollégáimmal segítünk, azokat az ingatlanok elől kivisszük arra a pontra, ahol a szállítójármű meg tudja közelíteni, majd ürítést követően segítünk az ingatlanok elé visszahelyezni. Ehhez, amennyiben a kukákon esetleg nincs utca és házszám feltüntetve, kérjük írják rá.

I/1., I/2. és II/1. építési ütemtervek, helyszínrajz és beköthető ingatlanok táblázat

Munkaidőben (munkanapokon H-P 8°°-16°° között) hívható telefonszám: +36309410409 Továbbá a felmerülő kérdéseiket a god.nevelek@pentakft.hu email címre tegyék fel!

DMRV Zrt. Göd-Nevelek szennyvízelvezetése – KEHOP-2.2.2-15-2020-00151
További információk a DMRV Zrt honlapján érhetőek el: https://www.dmrvzrt.hu/hu/kehop/god_nevelek