1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete...

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete rendkívüli ülését 2022. március 30. (szerda) napján 17:00 órai kezdettel tartja a Gödi Polgármesteri Hivatal (Városháza) üléstermében (cím: 2131 Göd, Pesti út 81.)

Tervezett napirendi pont(ok):

1) A REKL Lovarda Egészségfejlesztő Egyesület tulajdonosi hozzájárulás iránti kérelem a „Göd külterület 072 hrsz közút” felújításának megkezdéséhez
Az előterjesztés tartalma: Az egyesület tulajdonosi hozzájárulás iránti kérelmet nyújtott be az önkormányzati tulajdonú Göd külterület 072 hrsz közút felújítására.
Előterjesztő: Balogh Csaba polgármester

2) Óvodai beiratkozás időpont-engedélyezésének kérelme
Az előterjesztés tartalma: Óvodai beiratkozás időpontjának elfogadása és meghirdetése a 2022. szeptember 01-től 2023. augusztus 03-ig terjedő nevelési évre.
Előterjesztő: dr. Kármán Gábor aljegyző

3) Önkormányzati kezelésben lévő rendelői kapacitások használati igénye
Az előterjesztés tartalma: A gödi Alapellátási Praxisközösségi Konzorcium praxisközössége a vér mintavételi napok hétfői és keddi kiterjesztését kérelmezi.
Előterjesztő: Lenkei György képviselő, SZELB elnök

4) Javaslat Göd Város Önkormányzatának 2022. évi költségvetési rendeletének megalkotására
Az előterjesztés tartalma: Az előterjesztés tartalmazza Göd Város Önkormányzatának 2022. évre vonatkozó költségvetésének tervezett bevételei és kiadásai előirányzatait, a költségvetés főösszegét.
Előterjesztő: Balogh Csaba polgármester

Göd, 2022. március 25.

Balogh Csaba
polgármester