1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. HÉSZ véleményezési dokumentáció

Tisztelt Partnerek!

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 467/2021. (VII.20.) Ök. határozatában döntött a településrendezési terv 5. számú módosítás (HÉSZ módosítás) eljárás megindításáról.

A HÉSZ véleményezési dokumentációja elkészült, melyet Önkormányzatunk 2023. április 24-én (hétfő) 17:00 órakor megtartott Lakossági Fórum keretében ismertetett a Partnerekkel (lakosság, helyi civil-, érdekképviseleti szervek, egyházi közösségek, gazdasági társaságok).

A lakossági fórum témája kizárólag az ITS készítés és a HÉSZ módosítása volt, így nem tudjuk figyelembe venni azokat véleményeket, észrevételeket, javaslatokat, amelyek nem az adott egyeztetési eljárás tárgyával kapcsolatosak.

A HÉSZ módosításával kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat a fórumon szóban megtehették, az írásos beadványok határidejét azonban meghosszabbítjuk, 2023. május 26-ig észrevételeiket írásban benyújthatják a Gödi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Iroda 2131 Göd, Pesti út 81. címre, vagy a foepitesz@god.hu e-mail címre.

A helyi partnerségi egyeztetést úgy kell megtartani, hogy a jogszabály által előírt határidőn belül az észrevételeket és javaslatokat fel lehessen tölteni az E-TÉR felületre. Azt a partnert, akinek a véleménye határidőn belül az E-TÉR felületre nem kerül feltöltésre, kifogást nem emelő véleményezőnek kell tekinteni.

Göd, 2023. május 12.

Tisztelettel:

Szilágyi László
alpolgármester

Tóth János
jegyző