1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Hirdetmény – Áramszünet információk

Kedves Ügyfelünk!

Hálózati szolgáltatásunk megbízhatóbbá és biztonságosabbá tételén folyamatosan dolgozunk. Tájékoztatjuk, hogy a megnövekedett hálózattal kapcsolatos ügyféligények miatt, az év hátralévő részében a karbantartási és fejlesztési munkák száma is emelkedik, ezáltal egyes ügyfeleinknél az áramszünetek is gyakoribbá válhatnak.

Sok esetben ezeket a beavatkozásokat áramszünet nélkül el tudjuk végezni, vannak azonban olyan munkák, amikor elengedhetetlen kikapcsolni az elektromos vezetékeket és kábeleket, ezzel védve dolgozóink biztonságát a hálózati szerelési munkák ideje alatt. Ezen munkák közé tartozik pl. az oszlopcsere, a transzformátor állomások építése vagy karbantartása, vagy a feszültségingadozás helyreállítása.

Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb értesítsük lakossági és üzleti ügyfeleinket egy tervezett áramszünet esetében. Ezt folyamatosan frissülő áramszüneti oldalunkon Ön is egyszerűen nyomon követheti.

Kérjen értesítést tervezett áramszünetekről!
Online ügyfélszolgálatunkon pár perc alatt beállíthatja, hogy elektronikus levelet kapjon minden tervezett áramszünet esetén, amit 15 nappal a tervezett munka előtt kiküldünk.

Látogassa meg honlapunkat, ahol minden információt megtalál az áramszünetekre vonatkozóan. Használja térképes keresőnket, iratkozzon fel értesítőnkre és tudjon meg többet a Gyakran ismételt kérdések segítségével.

További információk az áramszünetekről

ELMŰ Hálózati Kft.