1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Nagy siker volt a...

A május elsejei vasárnapon, megmérkőzve a munka ünnepével, ám fejet hajtva az anyák napja előtt került sor a Kincsem Udvarház parkjában az idei majálisi vígasságra.
Délelőtt tíz órakor a Gödi Ifjúsági Fúvószenekar és a mazsorett csoport előadásával vette kezdetét a színes forgatag.
A Maszk Bábszínház Nyakigláb, Csupaháj meg Málészáj című bábjátéka a legkisebbeknek okozott örömöt, a TAZE TSE gödi tagozatának táncosaira viszont már a nagyobbacskák is kíváncsiak voltak.
14 órakor Balogh Csaba polgármester ünnepélyes keretek között adta át a kiemelkedő sportteljesítményekért járó Kóczán Mór-díjakat. A női sportolók közül Sinkó Panna kajakos, a férfiaknál Zoboki Zoltán kajakos, a sportvezetők közül Gulyás Miklós asztalitenisz-edző, a csapatok közül pedig a GSE U13-as fehér csapatát illette a rangos elismerés. (A csapat tagjai: Perjési Lilla, Csikós Levente, Zaharovics Áron, Lakó Adrián, Szatmári Gergő, Pók Domonkos, Gyura Bálint, Járdi Csanád, Sódor Márton és Nyírő Milán, edzőik Papp László és Karlbauer Bálint.)
A Gödi ÖkoKlub és a Boldogságcseppek Alapítvány kézműves foglalkozásokkal várta a gyermekeket, az utóbbi adománygyűjtést is szervezett. A nap folyamán végig nagy sikerük volt az ördögbotosoknak, akiknek ördögi ügyességét bárki megpróbálhatta utánozni.
A végig jó hangulatú Kincsem Majális délután a Göod Times Blues zenekar koncertjével zárult.