1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Oltási akciók februárban

Az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámának megfékezése érdekében február hónapban csütörtök és péntek délutánként, valamint szombaton oltási akciót szerveznek a kórházi oltópontokon és a kijelölt járásközponti szakrendelőkben. Ezúttal is előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet felvenni az oltást. Továbbra is várják az oltatlanokat és azokat is, akik már négy hónapnál régebben kapták meg a korábbi oltásukat. Az oltási akciónapokon a 12 év feletti korosztályt is várják az oltópontokon.

Az 5-11 éves gyermekek oltása csak előzetes időpontfoglalással lehetséges a kórházi oltópontokon vagy a házi gyermekorvosoknál.

A gödi lakosok számára elérhető oltópontok: Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet (Dunakeszi, Fő út 75–81.), Jávorszky Ödön Kórház (Vác, Argenti Döme tér 1–3.)

Természetesen a háziorvosok is folytatják az oltást a rendelési időben, illetve a rendelési időn kívül is szervezhetnek oltási akciónapokat.

Az oltás felvételét jelentősen gyorsítja, ha az oltandó magával viszi kinyomtatva, kitöltve és aláírva a hozzájáruló nyilatkozatot, továbbá a hozzájáruló nyilatkozatot a harmadik oltáshoz, a negyedik oltáshoz, illetve a szülői hozzájáruló nyilatkozatot a 12 és 18 év közötti gyerekek oltásához.