1. Főoldal
  2. /
  3. Közérdekű
  4. /
  5. Tájékoztatás az Alkotmány utcai...

TISZTELT LAKOSOK!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DMRV ZRT, az Alkotmány utcában a meglévő vízvezeték cseréjét hajtja végre május hónapban. Az érintett terület az Alkotmány utca, 2.sz. főút és Luther Márton utca közötti szakasza lesz. A kivitelezés ideje alatt ideiglenes forgalom terelés és szakaszos útlezárás is várható, amelyekről jelzőtáblák fognak tájékoztatni. A kivitelezés kezdési időpontja 2022.05.05. csütörtök. A munkálatok érintik a helyi buszjárat nyomvonalát és megállóhelyét is. A Huzella Tivadar iskola megállóhely, 2022.05.07-től a kivitelezési munkák befejezéséig kimarad, helyette a Jávorka S. u. (Szigetmonostori rév) megállóhelyen lehet le, és fölszállni a buszra. A gyerekek, reggeli zebrán történő átjutását, a közterület felügyelet munkatársai segítik, és vigyázzák.

Arra szeretnénk kérni a szülőket, hogy a nagyobb fennakadások elkerülése végett, aki csak teheti gyalogosan, kerékpárral vagy rollerrel hozza gyermekét az iskolába, az érintett időszakban.

Mivel az iskolai szünet alatt az aszfaltburkolat cseréje fog megvalósulni, amihez teljes útlezárás szükséges, a vezetékkonstrukció időpontját nem lehet elhalasztani. A munkák miatti kellemetlenségért előre is szíves elnézésüket kérjük. Segítő közreműködésüket és megértésüket megköszönve!

 

Göd, 2022. május

Göd Város Önkormányzata