1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Tájékoztatás az Alkotmány utcai...

 

TÁJÉKOZTATÓ

TISZTELT LAKOSOK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DMRV ZRT, az Alkotmány utcában a meglévő vízvezeték cseréjét hajtja végre május hónapban. Az érintett terület az Alkotmány utca, 2.sz. főút és Luther Márton utca közötti szakasza lesz. A kivitelezés ideje alatt ideiglenes forgalom terelés és szakaszos útlezárás is várható, amelyekről jelzőtáblák fognak tájékoztatni. A kivitelezés megkezdésének pontos időpontjáról, később tudunk tájékoztatást adni. A munkálatok érintik a helyi buszjárat nyomvonalát és megállóhelyét is. A Huzella Tivadar iskola megállóhely, a kivitelezési munkák befejezéséig kimarad, helyette a Jávorka S. u. (Szigetmonostori rév) megállóhelyen lehet le, és fölszállni a buszra. A gyerekek, reggeli zebrán történő átjutását, a közterület felügyelet munkatársai segítik, és vigyázzák.

Arra szeretnénk kérni a szülőket, hogy a nagyobb fennakadások elkerülése végett, aki csak teheti gyalogosan, kerékpárral vagy rollerrel hozza gyermekét az iskolába, az érintett időszakban.

A munkák miatti kellemetlenségért előre is szíves elnézésüket kérjük. Segítő közreműködésüket és megértésüket megköszönve!

 

Göd, 2022. április 26.

Göd Város Önkormányzata