Ügyintézés

Lakossági járdaépítési támogatás ügyleírás

  1. Főoldal
  2. /
  3. Városháza
  4. /
  5. Ügyintézés
  6. /
  7. Településüzemeltetési, vagyonkezelési ügyek
  8. /
  9. Lakossági járdaépítési támogatás ügyleírás

A lakossági járdaépítésre ott van lehetőség, ahol nincs vagy elavult, balesetveszélyes a meglévő járdaszakasz. A járdaszakasznak illeszkednie kell az utcaképhez, tehát ahol a csatlakozási pont beton oda betonnal, ahol a csatlakozási pont térkő, ott térkővel kell az új járdaszakaszt megépíteni. 

 

Az Önkormányzat csak a járdaszakaszt és a járdaszakasz szélességébe eső gépkocsibejárót támogatja (vastagabb megerősített aljzat a nagyobb terhelés miatt). Az utcáról a járdáig (gépkocsibejáróig) tartó szakaszra a támogatás nem vonatkozik! 

 

A járdaszakasz szélessége a saját tulajdonú ingatlan előtt (kivéve ott, ahol erre a meglévő árok vagy más tereptárgy ezt nem teszi lehetővé) 120-150 cm. 

A kérelemhez csatolni kell egy egyszerű akár szabadkézi rajzot a járdaszakasz méreteivel együtt, melyben az esetleges gépkocsibeálló méretét is fel kell tüntetni 

 

 

Az ügyet intéző Osztály 

Gödi Polgármesteri Hivatal 

Beruházási és Városüzemeltetési Osztály 

 

Címe: 2131 Göd, Pesti út 81. 

 

Ügyfélfogadási időpontok:   

Hétfő: 13-18 

Kedd: szünetel 

Szerda: 8-12 és 13-16 

Csütörtök: szünetel 

Péntek: 8-12 

 

ÜgyintézőMucsi László városüzemeltetési ügyintéző 

Igénylő: ingatlan tulajdonosa 

 

Az ügyintézés kezdeményezhető kérelem benyújtásával (személyesen, postai úton, vagy ügyfélkapun keresztül hivatalos elektronikus formában)  

 

Ügyintézési határidő: 30 nap 

Az ügyintézés díja: illetékmentes 

 

Kapcsolódó dokumentumok, formanyomtatványok, kitöltési útmutatók:

Nyilatkozat

Egyedi támogatási kérelem

Megállapodás, kézi vázrajz a járdaszakaszról 

 Az alkalmazott jogszabályok: Az Önkormányzat 16/2010 (V. 27.) számú rendelete szerinti magánszemélyek kivitelezésében közterületen megvalósuló járdaépítés. 

 Az ügyintézéséhez szükséges iratok: a támogatott személyes adatai, telefonszáma,  adószáma, bankszámlaszáma, a kitöltött formanyomtatványok.