1. Főoldal
  2. /
  3. Archív
  4. /
  5. Veszélyeshulladék gyűjtés – 2022.09.17-18.

Tisztelt Ügyfelünk!

2022. szeptember 17-én szombaton és 2022. szeptember 18-án vasárnap 8 és 14 óra között kerül megrendezésre az önkormányzati finanszírozású, a lakosság részére díjtalan veszélyeshulladék gyűjtés. A hosszú várakozási idő elkerülése érdekében ebben az évben is a postai irányítószám szerint két részre osztottuk a várost, amely alapján két külön napra kerül a gyűjtés. Szombaton a 2131 Göd irányítószámú lakóhellyel, míg vasárnap a 2132 Göd irányítószámú lakóhellyel rendelkező ügyfelek adhatják le a hulladékot. A gyűjtésre a Gödi Hulladékgazdálkodási NKft. telephelyén ( 2133 Sződliget Külterület 066/6 hrsz – a felsőgödi Jácint utcai temető mögött) kerül sor.

A gödi lakosság az alábbi hulladékfajtákat adhatja le:
-oldószerkeverékek, higítók,
-fénycsövek és izzók
-elhasznált étolaj, zsír
-növényvédőszer maradékok
-akkumulátorok
-fáradt olaj
-festékmaradékok és göngyölegei
-szennyezett göngyölegek /festékes, olajos/
-elektronikai hulladék.

Nem adható le pala, kátrány, bitumenes hullámlemez, kőzetgyapot, eternit cső, pvc tartalmú padlólap.
Felhívjuk figyelmüket, hogy az ingyenes gyűjtést a gödi lakosság részére szervezzük, ezért csak lakossági mennyiséget áll módunkban átvenni a fent felsorolt hulladékokból. Építőipari vállalkozó veszélyes hulladékot nem adhat le az akció keretében!

A veszélyes hulladék leadásakor a jogosultságot gödi lakcímkártyával, vagy üdülő ingatlannal rendelkező ingatlantulajdonosok esetében az utolsó hulladékszállítási díj számlájával, vagy annak feladóvevényével kell igazolni.

Göd, 2022.08.08.

Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
www.godihulladek.hu
+36/27-530-611